Murder mystery mayflower pub

(50 customer reviews)

Mayflower pub is a typical neighbourhood pub with a cosy atmosphere thanks to its dark oak furniture, crimson velvet curtains and quotes on porcelain plaques hung on the walls.

The regulars exchange the latest gossip and developments. Everyone is fluent and articulate. Not a single subject is ignored while the beer flows freely. New guests are assessed and evaluated. Everyone thinks they know each other, until the landlord is murdered.

 

-->
Bekijken
Bestel nu
Bekijken
Bestel nu

50 reviews for Murder mystery mayflower pub

 1. Casper Mol

  Het was een erg leuk spel, iedereen was verkleed en goed aan het acteren. Erg leuk om eens op deze manier met je vrienden te communiceren. Goede rollen ook en leuke rondes, echt een aanrader

 2. Koen

  We hebben een leuke avond gehad. Dit komt mede omdat de deelnemers zich hadden voorbereid en leuk hadden gekleed. Het spel is vanaf een mobiel apparaat wat lastig te spelen. De schermen lopen van het beeld.

 3. Susan van der Burg

  Wij vonden het een erg leuk spel! Soms waren de opdrachten door het informatie filmpje wat vaag. Vooral het verhoor en de sporen vonden wij wat lastig, maar we kwamen er wel uit hoor! We gaan het zeker nog een keer spelen want ik denk dat het dan nog leuker wordt! Dan heb je er al ervaring mee. Bedankt!

 4. Frodo Gaymans

  We hebben een super geslaagde oudjaarsavond gehad met het moordspel. We waren met 10 man, wat wel veel was om alle informatie over alibi’s en verhaallijnen scherp te houden.

 5. Boorsma

  Heel erg leuk om te doen! Top avond gehad

 6. Mirjam

  Onwijs leuke avond gehad

 7. Edith van Meningen

  Leuk! Wel een beetje ingewikkeld. Had pas aan het eind van het spel door hoe ik dingen beter had kunnen spelen. Iets meer uitleg over de exacte rol en de plek van het motief in het spel was waarschijnlijk prettig geweest. Verder snapte ik niets van die sporen en ook niet hoe ik er achter moest komen hoe aan andere sporen te komen.

 8. Gabriella

  Wij vonden het spel helaas geen succes. De rollen vonden wij onduidelijk. Door het vele voorlezen kwam er niet echt een rollenspel op gang. Het was voor ons vaag wat de rollen met elkaar te maken hadden. Het had fijner geweest als ieder personage meer verhaallijn had gehad en de invulling hoe en wanneer dit te vertellen of niet zelf konden improviseren. Vorig jaar hebben wij een ander moordspel gedaan en hier was de verhaallijn duidelijker. Misschien dat we te veel aan het vergelijken waren. We zijn in totaal maar 45 minuten bezig geweest. We vonden het jammer, maar volgende keer misschien beter.

 9. Daan

  Ontzettend leuke ervaring! Zeker als iedereen zich van tevoren goed inleest in zijn/haar rol. Echt een aanrader dus!

 10. Olaf Oude Bos

  We waren met 5 volwassenen en 3 tieners. Iedereen vond het leuk. De helft had de kleding aangeschaft de anderen waren zelf op zoek gegaan naar bijpassende kleding. Spel zit goed in elkaar om er een gezellige en strijdlustige avond van te maken.

 11. Priscilla

  We hebben voor moordspel Café de Nacht gekozen voor ons jaarlijkse Halloween feest met onze vaste groep van 8 mensen. Het was een erg leuk spel om te spelen, zeker omdat iedereen zich had verkleed en had voorbereid. Het spel is gelukkig niet al te ingewikkeld, in 3 ronden is het goed mogelijk om de hoofdverdachten en uiteindelijk de moordenaar te bepalen. Het scoreboard in de app was daarbij een hele leuke toevoeging. Bij ons had iedereen de moordenaar goed geraden alleen had niemand het motief goed (te veel keuzes) waardoor de moordenaar won. Dat was het enige minpuntje, we hebben verder een hele leuke, gezellige avond beleefd!

 12. Anouschka Herman

  Mijn collega’s en ik vonden ‘t erg leuk. We waren alleen op de verkeerde voet begonnen en voor de moordenaar was ‘t niet zo duidelijk wat te doen om de saboteur te ontmaskeren. Zeker waard om nog eens te doen. We hebben veel gelachen.

 13. J.M. van Meel

  Wij hebben café de Nacht gespeeld met 14 personen. We hebben een spelleider gebruikt, wel nodig met zo’n grote groep. Het was geweldig, vooral omdat we al veel voorpret hadden. Misschien moeten de rollen iets duidelijker instructies krijgen, maar het is een geweldig concept.

 14. Erik

  Super leuk om te doen. Met groepje vrienden. Speltip: Kleed je naar je personage, je lacht je suf vanwege de verkleedpartij.

 15. Luc van Gaans

  Vond het spel wat te ingewikkeld, te laat duidelijk wat de bedoeling is en welke strategie er kan worden toegepast.

 16. Sander

  Het was heel gaaf! Het dossier was goed uitgewerkt en het ‘vage’ en liegen is geweldig. Wat ik jammer vond is dat je van te voren niet weet hoeveel verdachten, hoofdverdachten en betrokkenen er zijn!

 17. Roos

  Ik vond het super leuk om te spelen! Dit kwam met name door de kleurrijke personages en het liegen tijdens het spel. Wat ik jammer vond is dat bij het aanvragen sommige clues nutteloos waren. Ook zou ik van te voren willen weten hoeveel hoofdverdachtes en verdachtes in het spel zitten.

 18. Danillo van Huet

  Wat een leuk spel om te spelen. Zelf heb ik dit met 6 mensen gespeeld. Alleen ervoer ik wel dat er veel vraagtekens waren bij het lezen van het dossier en de clues die werden gegeven.

 19. Jack Pot

  Spel zit goed in elkaar en is mooi vorm gegeven. Hebben ons rot gelachen om de personages.

 20. Jac

  Was leuk, maar had het eenvoudiger willen hebben en best prijzig..

 21. Leon

  Erg leuk om te doen! Met name wanneer iedereen verkleed aan komt zetten kan de avond al niet meer stuk. Het spel is zeer uitgebreid en zit goed in elkaar. Door verschillende belangen is het zo eenvoudig nog niet de moordenaar te ontdekken. Wij waren met 9 mensen en 4 hadden de moordenaar juist geraden. Wat ik lastig vond, is dat de eerste ronde best lang duurt en omdat je met z’n allen ook bier erbij drinkt word je er niet scherper op. Voor mij duurde het spel net iets te lang om de focus erop te houden. Hiervoor zit het spel eigenlijk net iets te goed en gedetailleerd in elkaar. Daarnaast vond ik de 2e en 3e ronde niet heel veel helpen om dichterbij te moordenaar te komen. Met name omdat dan de focus minder is en er te veel informatie op je afkomt waarvan je dan goed moet uitzoeken of het juiste of onjuiste informatie is. Al met al een zeer geslaagde avond gehad!

 22. Julie Vanneste

  Superleuk spel! Wel even tijd nodig om alles volledig te begrijpen. Misschien moet alles nog eens gecontroleerd worden op spellings -en typfoutjes… Het was zeker een aanrader om een leuke avond te hebben!!!

 23. Geert Jan Braber

  Het was leuk om dit spel met elkaar te spelen maar de instructies vooraf in de spelregels waren niet helemaal helder. Een paar tips: – geef in het moorddossier aan welke verschillende rollen er in het spel zijn. – geef duidelijker in het moorddossier aan wat ieders doel in het spel is. – geef een gemiddelde tijd voor de verschillende rondes aan.

 24. Ralph

  Super tof en heel spannend!! In het begin geen idee wat ik moest verwachten maar eenmaal begonnen en we wilde niet meer stoppen totdat we de moordenaar gevonden hadden!! Samenzweringen en boze blikken tijdens het BBQen zorgde voor super grappige situaties! Absoluut geslaagd.

 25. Kirsten

  Leuk spel! Alleen na één keer zoiets te hebben gespeeld, kreeg je meer in de vingers waar je precies op moet letten. Goede voorbereiding (je helemaal inlezen) helpt, maar het wordt leuker als je het systeem beter begrijpt.

 26. K. Peeters

  Hoi Mark, Het was zeer geslaagd, het zag er verzorgd uit en het was niet te makkelijk en niet te moeilijk (er waren en 3 van de 9 die het goed hadden). We willen in de toekomst zeker nog een spel spelen.

 27. Wil Kerkmeer

  Wat een fantastisch leuke ervaring! Alle mensen die meespeelden waren direct in hun rol van de personage die zij speelden. Uitstekende begeleiding via de app vanuit crimetime. De resultaten per speelronde maakten de competitie steeds groter tussen de deelnemers en de uiteindelijke moordenaar was voor de meesten toch een grote verrassing. Een aanrader dit spel voor een gezellige avond met continu interactie tussen de mensen. TOP!

 28. Ruben

  Het concept van ik erg leuk en de verzorging van producten goed. Wel vond ik de spelregels onvoldoende duidelijk, met name de verschillende rollen in het spel. Ik had na afloop het gevoel: je moet het eigenlijk nog een keer spelen om het echt leuk/goed te kunnen spelen. Jammer.

 29. Chris

  Het spel was tof, de voorpret en het inleven in de personages zeker net zo. Zeker een aanrader voor een leuke avond!

 30. Lauren

  Leuk spel om met je vrienden of vriendinnen te doen

 31. Karen de Jong

  Van te voren was vrij onduidelijk wat er moest gebeuren maar al spelende werd e.e.a al gauw duidelijk; je moet er je hoofd goed bijhouden! Hebben veel gelachen was een succes!

 32. Ine Koot

  De opzet en de functies van de app kwamen heel professioneel over. De verhaallijn was boeiend en iedereen ging helemaal op in zijn personage. Het was een super gezellige avond. Verbeterpuntjes zouden kunnen zijn: een uitleg document voor de organisator, zodat deze zit van te voren kan inlezen in wat de bedoeling is. Ook kon je in ronde twee tips kopen, maar deze werden als zeer verwarrend en zonder meer-waarde beschouwd. Om nog te eindigen met een positieve noot: super leuk dat je je eigen personage kan kiezen!

 33. Leonie

  Wij hebben cafe de nacht gespeeld met 6 personen. De karakters zijn erg grappig en duidelijk neergezet. Samen met de app en het dossier op papier hebben we een super leuk moordspel gespeeld. Er was iets vertraging met het versturen vd dossier, maar door de mogelijkheid van de chat op de site was dat direct opgelost.

 34. E. Poelman

  Hartstikke leuk. Fase 3 mag wel wat duidelijker. Verder alles zeer professioneel.

 35. Fokke Lindeboom

  Positief: Erg leuk om te doen. Mooi gemaakt en grappige karakters. Verbeterpunten: De materialen de extra box droegen niet veel bij aan de lol. De chronologie voor enkele karakters klopte niet helemaal wat het een beetje verwarrend maakte.

 36. Johan

  De namen en het scenario waren erg grappig. De rol van Jo King was echter heel summier. Ik begreep niet helemaal wat de rol van de locaties was en het alibi van Leen Kleingeld sprak zichzelf tegen.

 37. Kim

  Hoi hoi, In het begin verliep het wat rommelig omdat we eigenlijk niet goed begrepen wat te doen! Al doende werd het steeds leuker. Ook dacht ik persoonlijk dat je gewonnen had als je moordenaar en motief goed had maar achteraf bleek dat je gewonnen had als de meeste jou verdenken? Al met al was het een super leuk spel echt een aanrader!!!

 38. Leo De Groof

  Hoi, wij speelden het spel met zeven. Ik vond het erg druk omdat iedereen zo door elkaar heen ging. Over het algemeen zei iedereen dat het nogal moeilijk was. De clues een beetje vaag. Maar waar we allemaal de mist mee ingingen was de score. Na ronde 1 had ik de moordenaar nl. Als eerste verdachte geplaatst. Toch stond ik zesde? Na ronde twee zette ik alsnog in op de zelfde moordenaar, ik eindigde weer onderin, maar omdat ik geen punten zag van de rest wist ik niet of ik met mijn twee clues te kopen gezakt was of omdat de moordenaar fout was. Na ronde 3 ga je dus veranderen van gedacht, en dat mocht ik dus niet gedaan hebben… Nog iets bij invoeren verdachten etc stond ik zelf amtijd bovenin dat kon je niet aanpassen? Groeten

 39. Henriette d’Achard

  Wat was dit leuk! Het zit super in elkaar. Iedereen had al enorme voorpret door de rollen die verdeeld waren. Zeker een mooi avondvullend programma. Wij hebben zo gelachen!!!

 40. Monique

  Heel erg leuk spel. Tip voor de volgende keer: betere uitleg van te voren hoe het spel in elkaar zit en wat voor rollen er allemaal in het spel zitten. Ook was de derde ronde heel erg onduidelijk hoe we de sporen moesten delen en hoe je hier wijzer van kon worden. Verder een leuk spel.

 41. Nico Van der Feest

  Ik was een “betrokken” karakter het was mijn doel om mij zo verdacht mogelijk op te stellen en zo de andere spelers minder punten te laten krijgen. Voor mij was dit te veel gericht op spel en te weinig op karakter en rollenspel. We hebben eerder dergelijke spellen gespeeld daar was de balans veel beter. Het voelt niet goed om een karakter te moeten spelen die zichzelf extra verdacht wil make.

 42. Freek

  Hi Mark, Het was erg leuk. Iedereen had zich goed ingeleefd (wel een voorwaarde) en deed goed mee. Ronde 2b (de schetsen) was toch wel het meest lastig, maar ook leuk. We hadden twee groepen en twee hosts. Het is nuttig dat je kan zien hoeveel verdachten je goed hebt, maar dat iedereen het scorebord kan zien maakt dat uiteindelijk de spanning van de winnaar weg is. Tip dus, maak een ‘host’ versie waar je de standen kan zien (en het aantal goede antwoorden) en maak het scorebord alleen voor de host bekend en/of alleen op het einde als iedereen met het spel meedoet. Al met al een zeer geslaagde middag. Dank voor je hulp in de voorbereiding.

 43. Armando

  Great game, very well build, perfect to play with a group, extremely entertaining

 44. Dr Dreek

  ‘WAUW’wat een avond! Ik heb in tijden niet zo gelachen met mijn vrienden.’

 45. Renee M.

  Strategisch en realistisch moordspel.

 46. Kim

  Met enkele vriendinnen het spel gespeeld. Super leuk veel plezier gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Zat erg leuk in elkaar en bij vragen of opmerkingen meteen antwoord van deze site. Perfect

 47. Nicolette

  Wij hebben dit weekend dit moordspel gespeeld met 21 personen. We hebben erg gelachen maar dat komt ook doordat we er zelf nog een aantal zaken aan hebben toegevoegd zoals intriges, geheime minnaars en geldprijzen. Ook heb ik de deelnemers van te voren niet alle informatie gestuurd. Ik wilde graag dat het een verrassing zou blijven. Daarom in eerste aanleg een mail met hierin de naam en het karakter/beroep en later een mail met de rol en relatie tot het slachtoffer. Tijdens de avond zelf het script pas vertelt en de aanwijzingen 1 voor 1 verspreid. Hierdoor een hele enerverende avond! Veel plezier!

 48. Willemijn B.

  We hebben veel plezier gehad met het moordspel zaterdag! iedereen had zich verkleed, dat maakte het ook erg leuk. Dank voor je hulp en graag tot een volgende keer!

 49. Ikke

  Lachen man! Heb wel eens eerder een soort van moordspel gespeeld, maar dat was meer voorlezen en luisteren. Hier konden we echt ondervragen Cool

 50. Jessica L

  “Zeer geslaagd en knap doordacht moordspel. Voor een bijzondere en gezellige avond met vrienden en familie, dat niemand snel zal vergeten!”

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *