Murder mystery After Dinner

(26 customer reviews)

Having and maintaining a 3-star restaurant requires top performance from D. Head and his staff. The pressure to meet all expectations is high. Mistakes at this level will not be tolerated and risk harming the reputation of restaurant ‘Tour de Blanc’.

To create a high performance, restaurant ‘Tour de Blanc’ selected a group of suppliers who provide the restaurant with fresh products daily. Mr. D. Head has a very refined taste. He knows how to combine the best herbs and spices to create the most delicious dishes.

To celebrate the success of ‘Tour de Blanc’, the restaurant organises a dinner for family, friends, and suppliers. The dinner goes well, all dishes are served on time. After dinner, there is some fuss about the wine, but Mr. D. Head quickly solves it. Later on, he is found dead in the lobby.

Has his top performance been fatal to him?

 

-->
Bekijken
Bestel nu
Bekijken
Bestel nu

26 reviews for Murder mystery After Dinner

 1. Erik Gruijters

  We hebben een leuke avond gehad met een moordenaar die ik op voorhand niet verwacht had. Een aantal verbeterpunten om het spel leuker te maken: 1. De informatie die je over je personage krijgt is erg beperkt. Met meer achtergrond informatie had ik mij beter in heet personage kunnen inleven en de vragen van mijn medespelers beter kunnen beantwoorden. 2. Ronde 2 is ietwat vaag. Het doel is hoofdverdachten aanwijzen. Echter waren de aanwijzingen uit het dossier niet duidelijk de schetsen waren onduidelijk en de tijden die erbij stonden verwarrend. Wij bleven vrij lang hangen in de interviews, terwijl je hier alleen de motieven uit kon afleiden. De interviews waren wel het leukste deel. uit die gesprekken zou je de hoofdverdachten moeten kunnen halen. 3. Ook in ronde 3 wisten wij niet precies hoe je dit aan moest pakken. Elkaar de aanwijzingen laten zien? Daardoor werd het wel heel makkelijk. Daarnaast gingen er veel van ons op het motief de fout in, het motief was interpreteerbaar.

 2. Dave

  Was een heel leuk spel om met vrienden te spelen. Moesten allemaal even in onze rol en sommige in hun taak komen. We hebben heel oud-jaars avond, samen met het diner ermee kunnen vullen. Was SUPER geslaagd en zeker een aanrader voor andere of om nog eens te spelen

 3. Daan

  Dag Mark, ja super leuk, we hebben genoten. tip: deel de hints over je eigen personage vooraf met de spelers. wij kwamen er gedurende het spel achter dat we daar hints over onszelf konden vinden, dat maakte bv dat ik als Lieve steeds te horen kreeg dat ik onder de blauwe plekken zat maar zelf hier niets van wist. groet van Daan

 4. Astrid Reymer

  Ik vond het een zeer leuke activiteit en zou dit zeker aanraden en zelf opnieuw doen. De filmpjes met uitleg waren goed, alleen zou ik ook even een filmpje maken met een toelichting over het gebruik van de app. Ik wist een beetje te laat dat je daar meer info in kon vinden dan in de PDF bundel. Alles is uiteindelijk wel goed gekomen, maar een toelichtingsfilmpje over de verschillende onderdelen in de app zou handig zijn.

 5. Mieke

  Dit was het eerste moordspel dat we speelden. Het was een super leuke ervaring. Het had misschien net iets ingewikkelder en met meer intriges of weetjes gemogen. 👏👏👏

 6. Paul Bakker

  Heel leuk en makkelijk in de voorbereiding

 7. Sanne

  Het was een leuk spel. De uitleg was soms wat onduidelijk

 8. Tamara

  Afgelopen zaterdag hebben wij het bestelde moordspel gespeeld. Ik wil even doorgeven dat we een fantastische avond hebben gehad, het was super! Vanuit de enthousiaste groep willen wij graag 2 opbouwende verbeterpunten meegeven. De saboteurrol kwam niet goed tot zijn recht doordat gedeeltelijk de app werd gebruikt, maar ook het papierendossier. De saboteur kom niet goed saboteren, ( stond tekst valse informatie in beeld) wij denken dat het duidelijker zou zijn als de saboteur gewoon false informatie in zijn dossier heeft staan, bij de sporen e.d. En dan in de app wel kan zien wat de echte sporen zijn om de moordenaar de ontmaskeren. Het 2e punt is dat de moordenaar graag had willen weten wat voor informatie van hem bekend was. Zodat hij beter kon anticiperen op vragen van iedereen. Dus een uitgebreidere beschrijving. Voor de rest zat het prima in elkaar en was een hele leuke avond. Bedankt voor je hulp vooraf! Groet Tamara

 9. Nancy Ibens

  We vonden het heel leuk. Voor herhaling vatbaar !

 10. Ilse Bertels

  Gezellige avond met vrienden in Halloweensfeer.

 11. Ludo Ibens

  We hebben ons ongelofelijk goed geamuseerd met het spel.

 12. Daniela

  Was heel leuk te spelen. Enkel het deeltje portretschets was onduidelijk en hebben we per ongeluk overgeslagen

 13. Jaimy de Groot

  We hebben een leuke avond gehad, maar eerlijk gezegd vond ik het onoverzichtelijk op de app. Je kon van te voren kiezen om zelf de personages in te vullen. Ik had liever het advies gehoord dat ieder zelf haar personage van te voren kon inlezen en in de moord. Dit moesten we op het moment zelf doen wat tijd en onrust met zich mee bracht. Helaas…

 14. Jolien De Geest

  Voor goede uitvoering zou er 1 speler moeten zijn die alle ins en outs weet zodat de groep goed heb geïnformeerd kan worden. Er was niet altijd en voor iedereen duidelijk wat wel en niet te zeggen was. Dit maakt dat wij een zogenaamde spelleider miste. Daarnaast maakte het niet uit hoe het spel gespeeld werd omdat bij de laatste ronde iedereen de moordenaar had kunnen raden door de bewijzen goed te bekijken. Viel jammer genoeg wat tegen terwijl het in wezen een leuk spel lijkt.

 15. Britt van Gastel

  Wij hebben een hele leuke avond gehad. Iedereen nam het heel serieus en was verkleed zoals het personage beschreven was. Niet veel hadden de moordenaar goed, maar er werdt ook veel bij verzonnen omdat iedereen te veel in het spel zat. Wij gaan het zeker vaker doen, zeker als de mogelijkheid er is om zowel het Nederlands als het Engels tegelijkertijd te spelen. Wij hebben een hele geslaagde, gezellige avond gehad, waarin heel veel werdt gelachen.

 16. Michaël De Geest

  Ik ben niet van de onderzoek spelletjes. Maar dit spel raad ik een ieder aan. Bereid je goed voor op het spel om het maximale er uit te halen.

 17. Angela

  Het was een leuk spel! Wel had ik iets meer begeleiding en tips verwacht. Het was soms erg onduidelijk wat nu de bedoeling was.

 18. Jolanda

  Wij hebben het moordspel After Dinner met 6 personen gespeeld en we hebben er allemaal van genoten. Als je je van tevoren goed inleest is alles goed duidelijk. Wordt zeer zeker een keer vervolgd met één van de andere spellen.

 19. Pauline

  Het was een leuk spel. maar niemand was echt goed voorbereid, doordat het spel niet lekker verloopt. dus als tip van mij is dat iedereen het goed moet inlezen voor dat je het spel begint.

 20. Willy Hoeksema

  We hebben genoten! Dankjewel!

 21. Alexander

  We hebben een erg leuke avond gehad. Het spel zit goed in elkaar en we hebben behoorlijk gelachen!

 22. Esmee

  Leuke verhaallijn en leuke karakters. Verbeterpunten: – Sommige dingen waren onduidelijk; zo wisten we niet zo goed wat we moesten doen bij “getuigenverklaringen” – In de ondervragingen kwamen sommige karakters helemaal niet voor; dan wist je dus eigenlijk al dat die geen rol hadden bij de moord en bleven er niet veel verdachten over. – De bewijzen op plaats delict waren té duidelijk; zonder de rest van de spel had je het eigenlijk ook kunnen weten.

 23. Suzanne

  Leuk bedacht verhaal. Miste enige uitleg vanuit crimetime. Met alleen het dossier is het lastig uit te vogelen wat er precies gedaan moet worden. Daarnaast doen sommige rollen nauwelijks mee in het spel en is het met de sporen in ronde 3 overduidelijk wie de dader is.

 24. Leonie

  Hallo, ik wist niet wat ik moest verwachten van een moordspel, maar ik ben fan! Ik kijk uit naar een volgend moordspel.

 25. Sandra B.

  Ik vond het een zeer goed doordacht moordspel en ik heb ontzettend genoten. Vooral de toevoeging van de kostuums dat maakte het wel compleet. Sandra Budel

 26. Erma

  Hebben met Kerst het moordspel After Dinner gespeeld. De personages hadden bijna allemaal een motief voor moord. De sporen en aanwijzingen zijn leuk gevonden. Tip! Nog meer afbeeldingen gebruiken.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *