Groepsspel Moordspel After Dinner

(2 customer reviews)

Het hebben en behouden van een driesterrenrestaurant vraagt een topprestatie van eigenaar D. Tevreden en zijn medewerkers. De druk is hoog om aan alle verwachtingen te voldoen. Fouten op dit niveau zijn ongeoorloofd en funest voor de reputatie van restaurant ‘Tour de Blanc’.

Om tot een topprestatie te komen, heeft restaurant ‘Tour de Blanc’ een selecte groep leveranciers die het restaurant dagelijks bevoorraden met verse producten. De heer D. Tevreden heeft een zeer verfijnde smaak. Hij weet de beste kruiden en specerijen te combineren tot de heerlijkste gerechten.

Om het succes van het restaurant te vieren, houdt restaurant ‘Tour de Blanc’ een diner voor familie, vrienden en leveranciers. Het diner verloopt naar wens, alle gangen worden tijdig uitgeserveerd. Na het diner ontstaat er wat ophef over de wijn, maar dat weet de heer D. Tevreden snel op te lossen. Later wordt hij dood gevonden in de lobby.

Is zijn topprestatie hem fataal geworden?

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder het moordspel voor groepsspelen.

-->
Bekijken
Bestel nu
Bekijken
Bestel nu

2 reviews for Groepsspel Moordspel After Dinner

  1. Oosterpoort

    Het was zeker hartstikke leuk. Ook mijn collega’s zijn enthousiast over het spel. De voorbereidingen waren best spannend maar daarom zaten we ook goed in ons verhaal. Echt leuk om te zien hoe collega’s fanatiek werden. De kostuums dragen zeker bij aan de feestvreugde.

  2. M.P. Wines

    Hi Mark, Ja was helemaal fantastisch! Aan het begin was het even een beetje inkomen, maar na ronde 1 waren we los. Ik was de moordenaar, dus extra leuk voor mij J. Ik vond het een leuke manier om zo te spelen d.m.v. de app, met de video’s etc. Ik heb wel een paar punten van aandacht: · De app gaf een aantal keer een foutmelding en werd toen afgesloten. Op zich geen probleem, want op de website werkte het prima. · De derde rond was erg makkelijk ten opzichte van de eerste 2 rondes, wellicht een idee om deze ietsje moeilijker te maken. Maar nogmaals, het was echt helemaal fantastisch! En dank voor de goede zorgen! Cheers, Eddy

Add a review

Your email address will not be published.